Sílvia Casola, número 2: lideratge i compromís republicà

Sílvia Casola serà la número 2 de Jaume Graells

Sílvia Casola, número 2: lideratge i compromís republicà

La republicana Sílvia Casola ha estat l’escollida per l’assemblea d’Esquerra Republicana a l’Hospitalet per acompanyar l’alcaldable Jaume Graells a les properes eleccions municipals del mes de maig

 

Sílvia Casola serà la número 2 de la coalició d’Esquerra Republicana i Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) a l’Hospitalet, tal com va aprovar el passat dimecres 1 de març l’assembla local de la formació republicana. L’alcaldable Jaume Graells ha manifestat que “Sílvia Casola representa un aire fresc, idees noves i el compromís republicà per plantejar una alternativa de govern a l’Ajuntament” i ha afegit que “farem un gran tàndem, liderant un equip de persones compromeses i determinades a impulsar i fer possible el canvi a l’Hospitalet”.

 

Feminista militant i sociòloga de formació, Casola es dedica també a la docència universitària, que ha compaginat aquests últims set anys amb la presidència de la secció local d’Esquerra Republicana, liderant el projecte republicà a l’Hospitalet i el procés d’obertura i creixement que va permetre la recuperació de la representació a l’Ajuntament fins esdevenir segona força i caps de l’oposició.

 

“Em sento orgullosa d’aquest projecte de suma”, ha manifestat Sílvia Casola, en referència a la incorporació de Jaume Graells i la coalició amb EUiA. Casola, veïna del barri de la Florida des de fa quize anys, ha reivindicat per a l’Hospitalet “més i millors espais verds, equipaments i serveis, una ciutat per viure-la en família, que s’estimi els barris i la seva gent”. En aquest sentit, s’ha mostrat convençuda que aquesta suma d’esquerres és “l’aposta guanyadora per fer un l’Hospitalet on hi puguem viure millor”.

Post a Comment

banner