ERC insta a l’Ajuntament a retirar pancartes del PSC

ERC insta a l’Ajuntament a retirar pancartes del PSC

El grup municipal d’ERC insta a l’equip de govern de Núria Marín  que procedeixi a la retirada de les pancartes que el PSC no ha retirat i incompleixen la normativa.

 

La Junta Electoral Provincial, amb data de 21 d’agost, va instar al PSC a la retirada immediata de les pancartes de propaganda electoral que el PSC ha penjat a la ciutat de L’Hospitalet i altres poblacions metropolitanes per incompliment de l’article 53 de la LOREG.

 

Davant d’aquest fet, ERC ha instat a l’Ajuntament de l’Hospitalet que procedeixi a la retirada immediata de les pancartes que el PSC no ha retirat encara, incomplint l’esmentada resolució de la Junta Electoral.

 

El portaveu del grup municipal Antoni Garcia ha manifestat que “el PSC actua amb impunitat mentre l’Ajuntament mira cap a un altre banda”. Des d’ERC que esperem que l’Ajuntament retiri les pancartes de la vía pública i faci complir la llei.Pancartes del PSC que incompleixen la normativa Resolució de la Junta ELectoral instant la retirada de pancartes del PSC

Post a Comment

banner