Esquerra Republicana reclamarà al Ple de nou la reobertura de Ràdio L’H

Esquerra Republicana reclamarà al Ple de nou la reobertura de Ràdio L’H

Els republicans impulsen una moció per portar al Ple l’aprovació del Contracte Programa dels mitjans de comunicació, pendent des del 2018, i la recuperació de la ràdio que el govern de Núria Marin porta incomplint des de l’any 2015

 

Esquerra Republicana portarà al proper Ple del mes de Gener una moció reclamant la reobertura de Ràdio L’H, que Núria Marin va tancar al 2012, pocs dies abans de celebrar el 30è aniversari de la primera emissió. Els republicans insten al govern municipal a recuperar l’emissora municipal, tal com es va acordar al Ple l’any 2015

 

El portaveu republicà i cap de l’oposició, Antoni Garcia, ha lamentat que “malgrat els acords i compromisos assolits, el govern de Marin segueix incomplint i no ha fet res per tal de recuperar la Ràdio L’H”. En aquest sentit, el regidor republicà ha qualificat de “greu error” el tancament de la ràdio, i ha reivindicat aquest mitjà per convertir-lo en un “referent de la informació de tot allò que passa a la nostra ciutat, de proximitat, i un altaveu per a totes les associacions de la ciutat, per a tots els veïns i veïnes”.

 

La moció republicana també demana actualitzar el Contracte Programa dels mitjans de comunicació locals, que va ser aprovat pel Consell Executiu de Programació l’octubre de 2018, però que fins avui el govern socialista no ha volgut portar al Ple per a la seva aprovació. El portaveu Antoni Garcia ha lamentat també aquest incompliment, donat que “aquest contracte programa ha estat consensuat i és fruit del treball entre periodistes, entitats i associacions de la ciutat”.

 

Finalment Antoni Garcia ha defensat que “la segona ciutat de Catalunya necessita disposar d’uns mitjans de comunicació públics de qualitat i plurals, de proximitat, que contribueixi a fomentar la cohesió entre els diferents barris i el teixit social de l’Hospitalet”.

Post a Comment

banner