OPINIÓ | Reindustrialitzem la carretera del Mig

OPINIÓ | Reindustrialitzem la carretera del Mig

Ara fa tretze anys el govern socialista va aprovar el Pla de Reconversió de les àrees industrials de l’Hospitalet. Aquest pla preveia construir equipaments i habitatges a la carretera del Mig. D’aquell pla s’ha fet ben poc i el que es va fer és expulsar indústria en lloc d’ajudar-la a modernitzar-se. La realitat és que avui aquesta zona té un aspecte desolador: descampats, locals que esperen lloguer i empreses tancades o que no disposen de serveis adequats que necessita un polígon industrial.

 

Una ciutat com la nostra no es pot permetre deixar de tenir un polígon industrial així. Cal reindustrialitzar la carretera del Mig amb empreses de valor afegit, donar suport actiu a empreses que es troben en aquesta zona industrial i invertir per tal que disposin de tots els serveis necessaris, també tecnològics, per la seva competitivitat.

 

La carretera del Mig podria ser un bon lloc per instal·lar un viver d’empreses, un parc tecnològic i afavorir la instal·lació de petites i mitjanes empreses, cooperatives i d’economia social amb l’objectiu de crear ocupació de qualitat pels ciutadans de la nostra ciutat. Per fer això caldria ser proactius, però malauradament tenim un govern passiu.

 

Antoni Garcia.
Portaveu del grup municipal d’ERC

carretera

Post a Comment

banner