L’Hospitalet recuperarà la masia de Can Rigalt gràcies a ERC

L’Hospitalet recuperarà la masia de Can Rigalt gràcies a ERC

La masia de Can Rigalt és un edifici de mitjans del segle XVIII, d’estil barroc i neoclàssic, amb un gran valor artístic i un dels principals elements del patrimoni de l’Hospitalet, que està inclòs al Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic (PEPPA).

 

Des d’ERC hem denunciat reiteradament el mal estat de conservació de la masia, afectada per actes vandàlics i una greu manca de manteniment. Cal aturar el deteriorament del patrimoni de la ciutat, i solucionar els problemes de brutícia de l’entorn de Can Rigalt posant fi als abocadors il·legals d’aquesta zona del barri de Pubilla Cases.

 

El grup municipal d’ERC ha tornat a demanar a l’alcaldessa que posi en marxa solucions efectives davant la degradació de Can Rigalt. Ara, gràcies a ERC, l’Ajuntament reclamarà la cessió de la masia al FC Barcelona, l’actual propietari, recuperant el nostre patrimoni i disposant així d’un nou equipament pel barri de Pubilla Cases.

 

Cal que l’Ajuntament actuï ja per fer possible el Parc Metropolità de Can Rigalt i, a proposta d’ERC, emprengui accions per tal que els propietaris dels terrenys compleixin les seves obligacions de neteja, conservació i preservació de la zona de Can Rigalt.

canrigalt

Post a Comment

banner