Esquerra Republicana demana un procés participatiu per decidir la ubicació del nou poliesportiu de Santa Eulàlia

Esquerra Republicana demana un procés participatiu per decidir la ubicació del nou poliesportiu de Santa Eulàlia

Els republicans volen que veïns i veïnes de Santa Eulàlia decideixin el futur del poliesportiu en una consulta amb tots els estudis tècnics i la informació completa sobre totes les opcions

 

Esquerra Republicana coincideix amb els veïns i veïnes en què Santa Eulàlia necessita un poliesportiu com cal que presti un servei de qualitat al barri. Després d’anys d’incompliments per part del govern municipal socialista de l’Hospitalet, que no ha gestionat correctament aquest tema, ara el govern municipal presenta una nova ubicació sense donar tota la informació sobre els pros i contres de cada un dels espais proposats.

 

La planificació del poliesportiu de Santa Eulàlia data del 1994. Onze anys més tard, en 2005, l’Ajuntament es va tornar a comprometre amb l’Associació de Veïns però a l’inici d’aquest mandat i de forma unilateral, el govern va decidir modificar l’acord amb l’associació de veïns i va realitzar una proposta sense comptar amb el suport de l’associació.

 

Abans de les vacances de Nadal apareix en els mitjans de comunicació una nova proposta feta pel govern municipal, amb una nova ubicació. Esquerra Republicana demana informació i la documentació sobre aquesta proposta, però a hores d’ara encara no la tenim.

 

Esquerra Republicana demanen transparència i que la decisió sobre el poliesportiu de Santa Eulàlia s’obri a la participació ciutadana. Un procés participatiu i transparent, amb tota la informació i informes necessaris perquè els veïns i veïnes puguin decidir les característiques del nou poliesportiu que necessita el barri i la seva ubicació definitiva mitjançant una consulta ciutadana.

 

El candidat republicà Antoni Garcia ha manifestat que  des d’ERC “reclamem transparència i tenir tots els informes i tota la informació per valorar els pros i contres de cada ubicació”, i ha afegit que “hem de ser capaços de què Santa Eulàlia tingui el poliesportiu que necessita i que aquest poliesportiu tingui el màxim consens entre els veïns i les veïnes. Santa Eulàlia es mereix un poliesportiu com cal”.

Post a Comment

banner