ERC denuncia que les obres posen en perill el Pi de la Remunta

ERC denuncia que les obres posen en perill el Pi de la Remunta

ERC denuncia que les darreres obres, avui mateix, a l’entorn del conegut Pi de la Remunta − l’arbre més antic de l’Hospitalet, estan posant en risc la seva conservació i supervivència. Les darreres actuacions en el talús on està situat l’arbre històric ja han produït danys importants a la seva base i part del brancatge.

 

La zona de la Remunta, afectada per una operació urbanística, ja va comportar la desaparició del darrer tram del Canal de la Infanta al seu pas per l’Hospitalet. Antoni Garcia, el portaveu municipal d’ERC, ha assenyalat que aquestes actuacions condemnen a la desaparició del Pi de la Remunta, que difícilment sobreviurà al trasllat, com així indiquen nombrosos informes d’experts externs.

 

El portaveu republicà també ha recordat que el PSC i Ciudadanos van impedir conservar el Pi al seu lloc actual, i ha manifestat que “l’equip municipal socialista anteposa l’especulació i el ciment a la conservació del nostre patrimoni històric i natural”.IMG_20160125_120605 IMG_20160125_121425

No Comments

  • E. Alsinet.
    gener 25, 2016

    Sembla mentida, segueixen convertint l’Hospitalet en un mar de ciment, estèril de vegetació…

Post a Comment

banner