ERC s’adhereix al Pacte Local per l’Educació de l’Hospitalet

ERC s’adhereix al Pacte Local per l’Educació de l’Hospitalet

Al mes de juliol de 2015 es van iniciar els treballs per l’elaboració d’un pacte local per l’educació a l’Hospitalet dels quals ERC n’ha format part des del començament, participant activament, debatent i aportant esmenes per tal de millorar-lo.

 

Des d’ERC volem posar en valor el diàleg i tota la feina feta conjuntament per tota la comunitat educativa, sindicats, partits i teixit associatiu de la ciutat. Som conscients de les limitacions, però també dels esforços realitzats per tal d’apropar posicions i arribar a consensos per part de tots els agents implicats.

 

Aquest Pacte, que té com a horitzó el 2025, ha de servir d’impuls al compromís de l’Hospitalet amb una educació catalana pública i de qualitat, basada en la convivència, la inclusió, la igualtat d’oportunitats i la defensa de la immersió lingüística com a element de cohesió social. Des d’ERC treballarem, com hem fet sempre, per consolidar aquest objectiu de l’educació com a eix vertebrador per construir una ciutat més justa.

 

Des d’ERC apostem també per la col·laboració entre les diferents administracions, com hem vingut fent al costat de la Regidoria i el Departament, des de l’Ajuntament o el Parlament. Fruit d’aquest diàleg s’han desencallat temes pendents, com la construcció de les noves escoles Ernest Lluch i Paco Candel, encara en mòduls, les reformes previstes en cinc escoles incloses al pla d’urgència, millores en la formació professional o la priorització de recursos de les escoles d’alta complexitat.

 

Creiem que aquest és el camí, cercant el consens i la implicació de tots els agents per ampliar el suports i desenvolupar plenament els objectius d’aquest Pacte. Cal continuar treballant entre tots i totes, administracions, comunitat educativa, sindicats, partits i teixit associatiu, per afrontar els reptes pendents i seguir potenciant l’Hospitalet com a ciutat educadora. Aquest és el compromís d’ERC.

Post a Comment

banner