OPINIÓ | Santa Eulàlia vol un poliesportiu com cal

OPINIÓ | Santa Eulàlia vol un poliesportiu com cal

Comencem aquest article denunciant que el govern de l’Hospitalet incompleix l’acord del consell consultiu i assessor de mitjans de cedir més espai als grups de l’oposició. Malauradament aquest diari continua sent una eina de propaganda del govern, sense independència periodística i on l’alcaldia dicta les portades i notícies.

 

De promeses i acords que queden en paper mullat també en són coneixedors els veïns i veïnes de Santa Eulàlia que fa 25 anys que esperen el nou poliesportiu, farts dels reiterats incompliments del govern municipal del PSC i de la seva manca de transparència.

 

Des d’Esquerra coincidim amb les veïnes i veïns que Santa Eulàlia necessita un poliesportiu complet amb piscina coberta, sales d’activitats dirigides, pistes esportives… que presti un servei de qualitat al barri. Després d’anys d’incompliments del govern del PSC, cal establir nous mecanismes de decisió per fer realitat aquesta demanda històrica d’un poliesportiu digne.

 

Des d’ERC demanem transparència i obrir la decisió als veïns i veïnes perquè decideixin les característiques del nou poliesportiu i la seva ubicació definitiva mitjançant un procés participatiu amb una consulta ciutadana. Santa Eulàlia necessita un poliesportiu com cal.

 

Antoni Garcia
Portaveu municipal

Post a Comment

banner