OPINIÓ | Per uns pressupostos socials

OPINIÓ | Per uns pressupostos socials

Antoni GarciaEn una situació d’emergència social com l’actual, amb una triple crisi sanitària, social i econòmica, el govern de la ciutat ha presentat uns pressupostos continuistes que disminueixen les polítiques d’atenció a les persones.

 

El govern ha estat incapaç de dialogar i pactar uns pressupostos, tal com exigeix l’excepcionalitat del moment que estem vivint. Una alcaldessa que viu d’esquena a la realitat i que ha perdut l’oportunitat de presentar una proposta que incorpori els acords del Pacte de Ciutat, per tal d’ajudar les persones que menys tenen, i reactivar l’economia.

 

Els pressupostos del 2021 continuen dedicant una partida ridícula de 60.000 euros a l’habitatge públic, redueixen les polítiques socials i no hi ha cap ajuda per als nostres comerciants, mentre sí augmenten les partides destinades a la propaganda institucional.

 

Tenim un govern a la deriva, opac i esgotat, amb una alcaldessa absent del dia a dia de la ciutat i imputada pel presumpte cas de corrupció del Consell Esportiu. Una alcaldessa que està més preocupada per la seva imatge, en presidir la Diputació, que per resoldre els problemes que pateixen els veïns i veïnes.

 

Els ciutadans no es mereixen tenir una alcaldessa imputada. Les institucions estan per sobre de les persones. Cal que aquesta ciutat recuperi la iniciativa per atendre les necessitats dels ciutadans, per millorar la redistribució dels recursos, per acabar amb les desigualtats i impulsar la recuperació econòmica dels diferents sectors productius de la ciutat.

 

Ens calen uns pressupostos socials i un Ajuntament al servei de la gent i sense cap ombra de corrupció. Ens cal un l’Hospitalet net i socialment just.

 

Antoni Garcia. 

Portaveu municipal

Post a Comment

banner