ERC proposa impulsar el foment de la música en viu a l’Hospitalet

ERC proposa impulsar el foment de la música en viu a l’Hospitalet

Esquerra Republicana de l’Hospitalet demana crear una línia de subvencions per promoure la música en directe a la ciutat

 

El grup municipal d’ERC a l’Hospitalet presentarà al proper Ple del mes de març una moció per posar en marxa una línia de subvencions per a adaptar i millorar les instal·lacions i infraestructures dels establiments que vulguin programar activitats de música en directe a l’Hospitalet. Des d’ERC també es reclama la implicació del consistori en el foment de la música en directe a la nostra ciutat.

 

ERC creu que fomentar la música en directe té una importància cabdal en la creació i consolidació d’aquest teixit cultural del qual els ciutadans formen part i que la indústria musical necessita per a desenvolupar-se en condicions òptimes.

 

Pel portaveu del grup municipal d’ERC, Antoni Garcia, aquesta iniciativa podria tenir un impacte molt positiu en la ciutat. En aquest sentit, el regidor republicà ha manifestat que “l’impuls de la música en viu és una oportunitat per promoure la cultura i posicionar l’Hospitalet en els circuits de música en directe”.

Post a Comment

banner