Mocions d’ERC pel proper ple del 29 de setembre

Mocions d’ERC pel proper ple del 29 de setembre

El grup municipal d’ERC de l’Hospitalet ha presentat tres mocions al ple de l’Ajuntament que es realitzarà el proper dimarts 29 de setembre.

Les mocions presentades per la formació republicana són:

 

Moció per la conservació i rehabilitació del conjunt del carrer Xipreret.

Aquesta moció té com objectiu la preservació en el seu conjunt del carrer més antic de la nostra ciutat on està representada la història arquitectònica de l’Hospitalet.

 

ERC ha instat a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat que s’incorpori el conjunt del carrer Xipreret al catàleg del PEPPA, que es modifiqui el PERI amb l’objectiu de preservar la totalitat del carrer Xipreret i el seu entorn i es realitzi un pla de rehabilitació, restauració i dignificació del Carrer Xipreret.

 

Referent aquesta moció el portaveu del grup municipal d’ERC ha manifestat que “és un deure de l’Ajuntament vetllar per la conservació del carrer més antic de l’Hospitalet i fer les polítiques necessàries per conservar-lo i rehabilitar-lo”.

 

Moció per la conservació de la Masia de Can Rigalt.

Un altra moció que presenta el grup municipal d’ERC sobre patrimoni, és la que demana a l’Ajuntament de l’Hospitalet que iniciï les accions necessàries garantir la conservació de la masia de Can Rigalt.

 

ERC denúncia que la masia de Can Rigalt s’està deteriorant per manca de mantinent, i demana al propietari, el FC Barcelona, que restauri la masia, que es patrimoni històric de la ciutat i té un gran valor artístic.

 

En aquest sentit el portaveu d’ERC ha manifestat que “amb aquesta moció volem que l’Ajuntament de l’Hospitalet deixi de mirar a una altra banda i faci les tasques i accions necessàries per tal que els propietaris de la masia de Can Rigalt la conservin i la restaurin abans que sigui massa tard”.

 

Moció per desenvolupar un pla de millores urgents per tal de millorar la neteja, combatre l’incivisme i revisar l’actual contracta de neteja.

Davant l’augment de la brutícia i l’incivisme a la nostra ciutat el grup d’ERC ha demanat un pla de xoc urgent per solucionar aquest problema.

 

ERC també demana en aquesta moció que es realitzi un informe de revisió i avaluació del grau de compliment, dels estandars adequats de neteja i qualitat urbana envers a la neteja que realitza l’empresa FCC.

 

Finalment ERC demana un informe per saber el cost de la municipalització del servei de la neteja.

Post a Comment

banner