ERC proposa la creació d’un Carnet Jove local i elaborar un nou Pla de Dones

ERC proposa la creació d’un Carnet Jove local i elaborar un nou Pla de Dones

El grup municipal d’ERC a l’Hospitalet presentarà al proper Ple del mes de febrer una moció impulsada per les JERC per posar en marxa un carnet cultural i d’oci pels joves de la ciutat. L’objectiu d’aquesta mesura és ampliar l’oferta actual per tal d’afavorir la integració i participació del jovent en el teixit social de la ciutat.

 

Aquest nou carnet gratuit, que ja s’ha posat en marxa en altres ciutats del nostre entorn, està dirigit a joves d’entre 14 i 29 anys de l’Hospitalet i, si s’aprova, permetrà gaudir d’avantatges i descomptes en serveis municipals i activitats culturals, esportives, d’oci i en entitats i establiments comercials que s’hi vulguin adherir.

 

8 de març, dia internacional de les dones
Amb motiu de la celebració del 8 de març, el grup municipal d’ERC també portarà al Ple una iniciativa perquè l’Ajuntament recuperi l’impuls i el compromís a favor de les polítiques de dones i la lluita contra les discriminacions, amb l’elaboració d’un nou Pla Local de Dones, ja que l’únic pla fins ara va finalitzat l’any 2015 i no s’ha adaptat ni actualitzat.

 

El nou Pla de Dones ha de garantir els recursos necessaris i la participació de tots els agents implicats, entitats de dones i ciutadania, per tal de reforçar les polítiques i la sensibilització, en especial pel que fa als joves.

 

Tarifes elèctriques
ERC L’Hospitalet també presentarà al Ple de febrer una moció per reclamar al Ministeri d’Indústria la modificació de la regulació del mercat elèctric, prioritzant els objectius mediambientals i garantint un preu assequible, progressiu, eficient i transparent, i que tingui en compte els sectors vulnerables i la tarificació social.

 

Moció conjunta
Per últim, ERC s’afegeix conjuntament amb altres grups a la moció impulsada per l’associació Mujeres P’Alante, per la no discriminació del col·lectiu migrant, especialment pel que fa als impediments i dificultats de caràcter administratiu i burocràtic als quals han de fer front, que s’hi sumen a la situació generalment complicada que pateixen moltes d’aquestes persones.

Post a Comment

banner