Esquerra Republicana reclamarà al Ple el suport al Pla Pilot de la Renda Bàsica Universal

Escola Joan Maragall

Esquerra Republicana reclamarà al Ple el suport al Pla Pilot de la Renda Bàsica Universal

El grup municipal republicà vol que l’Ajuntament de l’Hospitalet doni suport a aquesta iniciativa del Govern de la Generalitat. També portaran al Ple els incompliments del govern municipal amb el manteniment de l’escola Joan Maragall i que les famílies han denunciat de manera continuada

 

Esquerra Republicana defensarà al Ple d’aquest mes de febrer una moció de suport a la Renda Bàsica Universal, i el Pla Pilot que el Govern republicà impulsarà amb els pressupostos del 2023. Aquesta iniciativa del govern català, que ha de durar dos anys i arribarà a 5.000 persones, és el més ambiciós dels que s’han posat en marxa arreu d’Europa, i ha de servir per avaluar l’impacte que aquesta mesura pot tenir en la redistribució de la riquesa i la igualtat d’oportunitats.

 

Dignificació de l’escola Joan Maragall

Esquerra Republicana també ha impulsat una moció conjunta amb la resta de grups de l’oposició per reclamar actuacions urgents a l’escola Joan Maragall, com reclamen les famílies que denuncien l’abandonament i els incompliments del govern municipal. Entre d’altres, l’AMPA vol que l’Ajuntament intervingui en el pati escolar, tal com es va comprometre per permetre la seva ampliació i incorpori elements de joc i ombra, així com altres intervencions pendents que són competència local.

Post a Comment

banner