ERC demanarà crear places d’aparcament per a embarassades i posar el nom de Pedro Álvarez a un espai de la ciutat

ERC demanarà crear places d’aparcament per a embarassades i posar el nom de Pedro Álvarez a un espai de la ciutat

També es presenta una moció conjunta per replantejar la implantació de la zona d’aparcament regulat al barri de Can Serra

 

El grup municipal d’ERC presentarà en el proper Ple del mes de desembre una iniciativa per crear zones d’aparcament especial per a embarassades i families amb nadons a l’Hospitalet. L’objectiu d’aquesta mesura és fomentar la implantació de noves places adaptades a persones amb mobilitat reduïda transitòria, com són el col·lectiu de gestants en el darrer quatrimestre d’embaràs així com les famílies amb nadons de fins a 18 mesos, amb necessitats especials per a moure’s o accedir a l’automòbil amb els cotxets.

 

Amb prop de 2.500 naixements al 2016, des d’ERC es demana realitzar un estudi per determinar el nombre de places necessàries, que caldrà ubicar a les zones més transitades, com equipaments educatius, culturals i sanitaris, zones esportives i d’oci i sectors comercials. A més, els republicans plantegen que aquestes places de nova creació i no suposin una reducció de les places per mobilitat reduida existents.

 

Plaça Pedro Álvarez

El passat 15 de desembre va ser el 25è aniversari de l’assassinat del jove Pedro Álvarez a l’avinguda de Catalunya de la nostra ciutat. El seu assassí, pressumptament un policia nacional, ha gaudit tot aquest temps d’impunitat judicial i el seu crim segueix sense esclarir-se.

 

Davant d’aquests fets, els grups municipals d’ERC, ICV-EUiA i CUP-Poble Actiu presentem una moció per mostrar el suport a la família i la plataforma Pedro Álvarez, així com demanar a l’Ajuntament de l’Hospitalet el canvi de nom a la plaça de Granada, vinculada des de fa 25 anys a l’ofrena anual en record al Pedro, i seguir reclamant a totes les autoritats i institucions competents l’esclariment dels fets i la fi de la impunitat.

 

Replantejament de la zona AIRE a Can Serra

Per últim, el grup municipal d’ERC també participa d’una moció conjunta que demana aturar la implantació de la zona d’aparcament regulat al barri de Can Serra, per iniciar un procés de diàleg, informació i acord amb els veïns i veïnes per respondre a les necessitats reals de mobilitat i protecció ambiental del barri.

 

Post a Comment

banner