OPINIÓ | Lluitem pel nostre futur

OPINIÓ | Lluitem pel nostre futur

El jovent hem tornat a sortir al carrer per mobilitzar-nos massivament contra la repressió i la venjança de l’Estat espanyol. Entenent que és el nostre deure protestar contra una sentència injusta, contra les males pràctiques policials i els seus nombrosos abusos, o en solidaritat dels centenars de ferits i detinguts injustament. En definitiva, per donar resposta a la vulneració de drets i de llibertats que patim.

 

Tot i que se’ns vol criminalitzar per ser crítics amb el Règim del 78, el jovent combatiu i organitzat seguirem lluitant de manera exemplar com hem fet fins ara a l’Aeroport del Prat, a les Marxes per la Llibertat, amb l’Acampada del Moviment 14O a plaça Universitat o en el tall de la frontera a la Jonquera.

 

Malgrat aquesta criminalització, que també l’hem vist al Ple de l’Ajuntament, on el PSC, el PP i Ciutadans han aprovat una moció que qüestiona el dret de manifestació així com un manifest que demana el diàleg i cercar solucions polítiques i democràtiques, des del Jovent Republicà seguim treballant i dedicant tots els esforços per construir una hegemonia juvenil per guanyar la República.

 

Cal treballar buscant més complicitats internacionals, portant polítiques republicanes fortes a les institucions, fent els carrers encara més nostres, reforçant el sindicalisme nacional i de classe, i enfortint el moviment estudiantil. Perquè com a organització juvenil creiem que sense compromís, participació i acció mai aconseguirem vèncer. Perquè nosaltres seguim endavant, nosaltres passem a l’acció.

 

Xavi Mombiela
Regidor republicà

Post a Comment

banner