Esquerra Republicana respon a Núria Marín que, si no vol llaços grocs, alliberin els presos i preses polítiques

Esquerra Republicana respon a Núria Marín que, si no vol llaços grocs, alliberin els presos i preses polítiques

Esquerra Republicana ha volgut respondre a les declaracions de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, que ha dit que no li semblava correcte que hi haguessin llaços grocs a les institucions públiques.

 

Els republicans han manifestat que els llaços grocs són presents en institucions, balcons ia l’espai públic perquè a l’estat Espanyol hi ha un retrocés en drets i llibertats amb presos/es politics i exiliats i exiliades.

 

El portaveu d’Esquerra Republicana, Antoni Garcia, ha lamentat que l’alcaldessa de l’Hospitalet es dediqui a criticar la presència dels llaços grocs i “que no sigui capaç de denunciar la presó injusta de persones honestes i demòcrates com l’Oriol Junqueras, Raül Romeva, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Cuixart, Jordi Sanchez, Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull”.

 

En aquest sentit el portaveu i candidat republicà ha demanat a Núria Marin “que vagi a visitar als presos polítics i deixi de formar part del bloc del 155 que demostra diàriament actituds inhumanes cap als presos polítics”.

 

En aquest sentit Antoni Garcia ha recordat a Núria Marin que “els llaços no van contra ningú, no són un símbol independentista; són un símbol a favor de la llibertat, i contra la injustícia” i ha afegit que “Núria Marin ho té molt fàcil: si volen que deixem de portar i penjar llaços grocs que el bloc del 155 del PP, PSOE i C’s deixin en llibertat als presos polítics”.

Post a Comment

banner