Esquerra Republicana denuncia la retirada de cartells de les dependències del seu grup municipal a l’Hospitalet

Esquerra Republicana denuncia la retirada de cartells de les dependències del seu grup municipal a l’Hospitalet

L’Ajuntament, a requeriment de la Junta Electoral, fa retirar els cartells que estaven col·locats a l’interior dels despatxos dels regidors republicans.

 

Els cartells a les dependències del grup republicà tornen amb missatges en defensa de la llibertat, els drets civils i la democràcia.

 

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de l’Hospitalet ha denunciat que la Junta Electoral ha fet retirar els cartells col·locats a l’interior dels despatxos dels regidors republicans.

 

Els materials retirats, malgrat les consideracions fetes per la Junta Electoral, eren domassos de l’entitat Òmnium Cultural, amb contingut com “Llibertat Presos Polítics” o la paraula “Democràcia”, que difícilment es pot considerar “partidista o identificable amb alguna de les candidatures concurrents a les eleccions”.

 

El portaveu republicà i líder de l’oposició, Antoni Garcia, ha recordat que “els nostres despatxos són un espai on desenvolupem la nostra tasca al servei dels veïns i veïnes, una eina d’expressió de missatges polítics i per comunicar els nostres posicionaments, com fan altres grups amb banderes i material gràfic”. En aquest sentit, Garcia ha anunciat que tornaran a instal·lar a l’interior de les dependències del grup municipal cartells amb contingut com “llibertat”, “democràcia”, “drets civils” o “llibertat d’expressió” i “llibertat d’opinió”.

 

Per Antoni Garcia, “ens trobem davant d’un nou atac a la llibertat d’expressió, una mostra més de la baixa qualitat democràtica de l’Estat espanyol.

Post a Comment

banner