ERC considera insuficient el Pacte Local pel Comerç de l’Hospitalet

ERC considera insuficient el Pacte Local pel Comerç de l’Hospitalet

La formació republicana, que va impulsar aquesta proposta al Ple de l’estat de la Ciutat el març de 2017, considera que aquest pla no concreta polítiques, i que s’ha prioritzat més la foto que els continguts o els recursos econòmics.

 

Esquerra Republicana ha lamentat que el Pacte Local pel Comerç de l’Hospitalet, presentat ahir, sigui més una declaració d’intencions que no un pla amb polítiques concretes, quantificades i dotades de recursos per donar un impuls efectiu al petit comerç de la ciutat.

 

El document presentant només apunta vaguetats i propostes generals i indeterminades, amb expressions buides com “estudiar possibles propostes”, “voluntat de crear instruments”, “treballar en el disseny de possibles programes”, “valorar la possibilitat de treballar en la cerca de programes”, “impulsar el plantejament d’un possible programa”, “treballar en la possible creació de”, “reflexionar sobre la creació de programes”, “s’estudiarà el disseny d’accions”, “es creu idoni que es pugui plantejar la creació de programes”… No hi ha cap concreció més enllà de la creació d’un Observatori del Comerç de la Ciutat.

 

Esquerra Republicana considera que tampoc hi ha hagut voluntat per part del govern municipal per cercar el consens i incloure en aquest pacte, tal com sí que s’ha fet en altres pactes de ciutat que s’han signat a l’Hospitalet, al teixit associatiu, sindicats i formacions polítiques.

 

El portaveu republicà, Antoni Garcia, ha manifestat que “aquest pacte és insuficient, més una simple declaració d’intencions que no un autèntic acord de ciutat per impulsar el comerç local, i que se’ns presenta sense cap dotació pressupostària”.

 

Antoni Garcia ha manifestat que “calen menys fotos, i més recursos econòmics per potenciar el comerç de proximitat i els mercats de la ciutat”, i ha afegit que “el comerç de l’Hospitalet necessita més suport i acompanyament, més recursos econòmics, perquè és una activitat econòmica que genera riquesa, llocs de treball i cohesiona els barris de la ciutat”.

Post a Comment

banner