ERC insta al Conseller de Territori a crear una taula de diàleg per preservar Cal Trabal i millorar el PDU

ERC insta al Conseller de Territori a crear una taula de diàleg per preservar Cal Trabal i millorar el PDU

ERC també demana un procés de consulta vinculant

 

La darrera zona agrícola de l’Hospitalet, Cal Trabal, es troba afectada pel projecte urbanístic del PDU de la Granvia. El plantejament actual del PDU, defensat per l’anterior equip municipal de PSC-ICV- EUiA, posa en risc la biodiversitat de la zona i el seu valor històric i patrimonial.

 

El portaveu municipal d’ERC Antoni Garcia creu que “hi ha marge per a dialogar i assolir un acord preservant la totalitat de la zona agrícola de Cal Trabal”.

 

Antoni Garcia també ha remarcat que “es pot evitar la construcció de les set torres i disposar d’un parc urbà que uneixi el barri de Bellvitge amb la zona agrícola, el riu Llobregat i el Parc Agrari del Baix Llobregat”, i ha instat al govern de l’Ajuntament de l’Hospitalet i al conseller de Territori de laGeneralitat, Josep Rull, a “consultar a la ciutadania i a les entitats i crear una taula de diàleg que tingui com a objectiu arribar a acords per preservar Cal Trabal i millorar l’actual PDU Granvia-Llobregat”, en la mateixa línia que ja va manifestar el vicepresident Oriol Junqueras en la seva recent visita a l’Hospitalet.

 

En aquest sentit Antoni Garcia ha afirmat que “des d’ERC seguirem treballant per preservar Cal Trabal i millorar aquest projecte. Aquest ha estat, és i serà el nostre compromís”

caltrabal1

Post a Comment

banner