ERC denuncia la degradació de l’entorn de Can Rigalt

ERC denuncia la degradació de l’entorn de Can Rigalt

El grup municipal d’ERC insta a l’equip de govern de Núria Marín a prendre mesures

 

El grup municipal d’ERC ha recollit les denuncies que de manera reiterada han fet arribar els veïns i veïnes de Pubilla Cases respecte a la degradació de l’entorn de Can Rigalt, i la manca de mesures que resolguin la situació.

 

Segons denuncia ERC, des de fa més de tres mesos s’ha originat un abocador il·legal on es dipositen runes i roba de manera no controlada, a l’aparcament situat al carrer Albert Bastardes de l’Hospitalet, en l’extrem nord de la ciutat tocant al terme municipal de Barcelona.

 

Al mateix temps, els veïns i veïnes del barri han informat de l’aparició de barraques a l’entorn de Can Rigalt/Avinguda Manuel Azaña, fet que contribueix encara més a la degradació de la zona, que ja pateix una situació d’abandonament i deixadesa des de fa temps.

 

ERC ha instat a l’equip de govern del PSC a prendre mesures per tal de resoldre aquestes situacions. El regidor republicà Coque García ha manifestat que “no podem permetre aquesta inacció política”. Ha recordat que al darrer Ple del mes de setembre l’ajuntament va aprovar sengles mocions presentades per ERC sobre la conservació de Can Rigalt i sobre un pla de mesures urgents per millorar la neteja de la ciutat.

 

El regidor d’ERC ha afegit que “ens trobem que passats dos mesos no s’han concretat els acords adoptats ni aparentment s’ha posat en marxa cap acció que resolgui els problemes de neteja ni la situació de degradació permanent d’aquesta zona del nord de la ciutat”. Segons Coque García, “la llunyania d’aquesta zona fronterera, que part dels terrenys siguin propietat de la Junta de Compensació o que el projecte d’urbanització segueixi aturat en cap cas poden ser excuses perquè l’equip de govern no actuï ni compleixi els acords adoptats pel ple i permeti que continuï la degradació de Can Rigalt”.

 

albertbastardas2albertbastardas5
IMG-20151120-WA0014

Post a Comment

banner