OPINIÓ | 8.359 gràcies. Treballarem per fer un #NouLH des de l’Ajuntament

Antoni Garcia votant el 24M

OPINIÓ | 8.359 gràcies. Treballarem per fer un #NouLH des de l’Ajuntament

Vull expressar el meu agraïment a les 8.359 persones que han votat la coalició ERC-AM. Aquests resultats representen el 8.97% dels vots a la nostra ciutat, els millors resultats municipals d’Esquerra Republicana a l’Hospitalet.

 

Faig constar el meu sincer agraïment a la militància, simpatitzants i membres de la candidaturaper tota la feina realitzada aquestes setmanes. Heu treballat de valent per fer possible que Esquerra entri amb força a l’Ajuntament de L’Hospitalet i el diumenge en vam poder recollir els fruits.

 

Els dos regidors d’ERC-AM estem al vostre servei, i serem la veu de totes les persones que formen part d’aquest projecte des de l’Ajuntament. El nostre compromís és el de treballar per fer possible el que hem defensat durant la campanya electoral: un nou l’Hospitalet pròsper i dinàmic que creï ocupació, un nou l’Hospitalet que garanteixi les polítiques socials, un nou Hospitalet participatiu i transparent i un nou l’Hospitalet compromès amb el patrimoni natural i arquitectònic.

 

El nostre és un projecte que ara comença a caminar, un projecte en el qual creiem, un projecte que tots i totes ens hem fet nostre. Cada un de vosaltres hi heu aportat el vostre treball, hores i il·lusió i, des d’Esquerra Republicana de l’Hospitalet, desitgem que així pugui continuar sent.

 

Treballem per fer un possible un nou l’Hospitalet en una Catalunya lliure.

 

Antoni Garcia
Portaveu d’ERC a l’Ajuntament de l’Hospitalet

Antoni Garcia votant el 24M

Post a Comment

banner