Des de l’Hospitalet, amb la Diada

Des de l’Hospitalet, amb la Diada

Demà serà, potser, un dels 11 de setembre més trascendents de les nostres vides. Malgrat l’abús que se n’ha fet del terme, la Diada de demà pot ser una altra jornada històrica, on es tornarà a repetir una massiva mobilització com les que hem viscut en els darrers anys.
Per l’Hospitalet també serà un moment trascendent. Comencem una importantíssima campanya electoral, en un moment com l’actual de canvis i crisis a molts nivells. La gent d’aquesta ciutat ho ha patit i ho pateix. La gent dels barris, la gent que ha de cuidar dels seus, els nostres malalts, la nostra gent gran, els nostres nens…

Perquè ens importa la gent, perquè volem tenir les eïnes per donar resposta als problemes que patim, hem d’apostar clarament per construir entre tots un nou país, amb més justícia social, més lliure, participatiu i democràtic, i amb tots els instruments per poder lluitar contra la corrupció.

 

La segona ciutat de Catalunya no pot mantenir-se al marge del nou escenari, del canvi que pot esdevenir a partir del 27S. Els veïns i veïnes de l’Hospitalet, tant se val on haguem nascut o la llengua que parlem, hem de ser protagonistes d’aquest canvi, i participar de manera activa  en el procés constituent que ens ha de portar a la República catalana.
Es per això que us animem a participar dels actes al voltant de la Diada que tindran lloc a l’Hospitalet. Aquesta nit a les 23h es realitzarà la tradicional Marxa de Torxes (C/ Xipreret) i demà a les 11h l’acte d’ofrena al monument de Rafael Casanova (Rambla Marina / Av. Carrilet).
També per la tarda es realitzarà la #ViaLliure, en la que us podeu inscriure a http://via.assemblea.cat i apuntar-vos en algun dels trams.
Visca Catalunya.via2

Post a Comment

banner