Nou mandat 2019-2023: Esquerra Republicana liderarà l’oposició a l’Ajuntament de l’Hospitalet amb cinc regidors

Nou mandat 2019-2023: Esquerra Republicana liderarà l’oposició a l’Ajuntament de l’Hospitalet amb cinc regidors

Els regidors republicans a l’Hospitalet prenen possessió del seu càrrec, i lideraran l’oposició els propers quatre anys

 

Aquest dissabte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de l’Hospitalet s’ha celebrat la sessió constitutiva del nou consistori per al mandat 2019-2023, sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Esquerra Republicana, que amb 16.342 vots va doblar els resultats de fa quatre anys i ha passat de dos a cinc regidors, ha esdevingut la primera força de l’oposició i l’alternativa al govern socialista de Núria Marin.

 

Durant la sessió els cinc regidors republicans, encapçalats per Antoni Garcia, van prendre possessió del seu càrrec prometent per imperatiu legal i “fins la proclamació de la República catalana, sempre compromès amb l’Hospitalet, la llibertat, la igualtat i la fraternitat”. Posteriorment, es va procedir a la presentació dels candidats que es postulaven per a l’alcaldia, en la que va participar el republicà Antoni Garcia com a candidat a l’alcaldia defensant que “Esquerra Republicana continuarem sent la veu dels veïns i veïnes que volen millorar aquesta ciutat fent una oposició responsable, constructiva, ferma i en positiu“.

 

Antoni Garcia va exposar en el seu discurs el que seran els principis i les línies de treball del grup republicà a l’Ajuntament durant els propers quatre anys. Així, Garcia va manifestar que “volem fer front als reptes socials i econòmics de l’Hospitalet”. Pels republicans les prioritats són garantir el dret a l’habitatge digne i lluitar contra la especulació urbanística; lluitar contra les desigualtats socials, avançar cap a un model econòmic diversificat; preservar el patrimoni natural, històric, cultural i arquitectònic; fomentar la participació de la ciutadania en les decisions de ciutat i tenir un govern que estigui al costat dels drets i llibertats, que aposti pel diàleg i el dret a decidir. En aquest sentit, Antoni Garcia va exposar que “tindrem la mà estesa al govern municipal per fer front a aquests reptes” i va afegir que “Esquerra Republicana seguirem treballant per fer una ciutat justa, dinàmica, participativa, verda i dels drets i llibertats”.

 

El grup municipal republicà, a més d’Antoni Garcia com a portaveu i qui ja era regidor el passat mandat, Coque García, estarà format per Rosa Batalla, Lluïsa Carmona i el representant del Jovent Republicà i regidor més jove del consistori, Xavi Mombiela.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HUB_JIR3rlM]

Post a Comment

banner