ERC demana a Núria Marin no confondre la institució de l’Ajuntament amb els interessos del seu Partit

ERC demana a Núria Marin no confondre la institució de l’Ajuntament amb els interessos del seu Partit

Falten poc més de 4 mesos per les eleccions municipals i novament el govern del PSC utilitza recursos públics per afavorir els interessos de partit, aquest cop amb la celebració d’una nova conferència que realitzarà l’actual alcaldessa Núria Marín, el dimarts 5 de febrer a l’Hotel Hesperia Tower.

 

Esquerra Republicana considera que calen menys conferències, menys paraules i promeses buides de continguts i més un govern que treballi per solucionar els problemes dels ciutadans com la manca de neteja de la ciutat, els preus abusius de l’habitatge, la manca de conservació del patrimoni o el deteriorament del polígon de la carretera del Mig.

 

Esquerra Denunciem l’ús arbitrari dels fons públics municipals en la realització d’aquesta conferència que pretén camuflar un acte electoral i de presentació de la candidatura de Núria Marín com a cap de llista del Partit Socialista.

 

En aquest sentit el Portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Antoni Garcia ha instat a Núria Marín a “no confondre la institució de l’Ajuntament que és de tots amb els interessos del seu Partit”.

 

Esquerra Republicana ha instat al govern municipal que rectifiqui i que no utilitzi els diners dels ciutadans per promoure actes electoralistes i de partit pocs mesos abans d’unes eleccions municipals.

Post a Comment

banner