Comunicat conjunt d’Esquerra Republicana, Ciutadans, L’HEnComú i PP

Compareixença dels caps de llista per denunciar la negativa de la candidata del PSC Núria Marín a debatre

Comunicat conjunt d’Esquerra Republicana, Ciutadans, L’HEnComú i PP

Amb motiu de les properes eleccions municipals, Espai de Ciutadania i Foment de la Informació Crítica (FIC) han organitzat, com ja és tradició, el Debat Electoral amb els Caps de llista de les forces polítiques representades al consistori de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

 

Tots els Caps de llista hem acceptat la invitació tret del PSC que pretén delegar aquesta participació en un altre membre de la candidatura.

 

Davant la negativa de la candidata del PSC, Núria Marín, a assistir al debat, els partits polítics sotasignats volem manifestar el nostre rebuig i, per tant, no assistirem al debat ja que ho considerem una manca de respecte vers la ciutadania. Creiem que la incompareixença de l’actual alcaldessa de l’Hospitalet al debat vulnera el dret a la informació, el dret de la ciutadania a escoltar directament a tots els candidats i candidates que volem liderar el nou equip de govern a partir del 28 de maig.

 

La negativa reincident de Núria Marín a participar en els debats electorals que s’organitzen a la ciutat amb la resta de candidats i candidates a l’alcaldia de l’Hospitalet demostra la falta d’interès per rendir comptes de la seva acció de govern durant aquests quatre anys i, alhora, escenifica una actitud de superioritat cap a la resta de candidats/a que considerem inadmissible.

 

En el mateix sentit, valorem i agraïm a Espai de Ciutadania i a FIC l’esforç que suposa l’organització del Debat Electoral l’objectiu del qual no és un altre que oferir als veïns i veïnes de l’Hospitalet un punt de trobada on tots els partits puguem exposar els nostres programes electorals.

Post a Comment

banner