La coalició d’Esquerra Republicana i EUiA que encapçala Jaume Graells ratifica la llista per concórrer a les municipals, amb la republicana Sílvia Casola com a número dos

Assemblea republicana per a la ratificació de la llista d'ERC-EUiA

La coalició d’Esquerra Republicana i EUiA que encapçala Jaume Graells ratifica la llista per concórrer a les municipals, amb la republicana Sílvia Casola com a número dos

L’assemblea local d’Esquerra Republicana ha validat per unanimitat la candidatura amb la que la coalició d’esquerres vol arribar a l’alcaldia, formant un equip preparat per governar l’Hospitalet. La llista incorpora persones candidates independents, d’EUiA i Jovent Republicà, amb referents de tots els barris i de diferents àmbits socials i professionals

 

Aquest dimecres 1 de març l’assemblea d’Esquerra Republicana de l’Hospitalet ha ratificat la llista electoral per a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Aquesta candidatura, aprovada per unanimitat representarà la coalició d’esquerres que encapçala Jaume Graells, i que fa mesos que treballa per bastir una alternativa per a l’Hospitalet, amb Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i la incorporació d’independents i referents provinents de diferents àmbits professionals i socials.

 

Des d’Esquerra Republicana es fa una clara aposta per consolidar el projecte republicà que han estat impulsant en els darrers anys a l’Hospitalet, amb un procés d’obertura i de suma que queda reflectit en la llista electoral, i que també s’evidencia amb la incorporació de Graells com a cap de llista, l’acord amb EUiA o el suport de la plataforma ciutadana Gent pel Canvi. En aquest sentit, i refermant aquesta aposta, la candidatura compta amb Sílvia Casola com a número dos fent tàndem amb Jaume Graells després d’haver estat presidenta de l’organització republicana en els darrers set anys.

 

Sílvia Casola ha explicat que “des d’Esquerra Republicana tenim clar que necessitem treballar per aconseguir noves majories per transformar l’Hospitalet”, i ha destacat que “presentem una candidatura que representa la diversitat social de la nostra ciutat i els nostres barris”. Per Casola, la coalició d’Esquerra Republicana i EUiA “som l’única alternativa capaç de posar fi a més de quaranta anys de governs socialistes després de tota la feina feta liderant l’oposició des de l’Ajuntament”.

 

L’alcaldable Jaume Graells ha agraït la generositat d’Esquerra Republicana, amb aquest procés d’obertura i de suma per construir una alternativa de govern. Graells s’ha mostrat molt satisfet amb la configuració de la candidatura i la cohesió de l’organització, que representa “un projecte sòlid i un equip competent i preparat per governar, per ser alternativa i liderar la transformació verda, social, feminista, econòmica i democràtica que necessita l’Hospitalet”.

 

Durant les properes setmanes la coalició republicana i d’esquerres anirà informant de la resta de persones candidates que han fet el pas i s’han incorporat a la llista acompanyant Jaume Graells i Sílvia Casola. Uns perfils als que, segons Graells, “cal reconèixer-los la valentia per donar la cara, per implicar-se activament i lluitar per aconseguir un canvi a l’Hospitalet, per poder viure-hi millor”.

Post a Comment

banner