OPINIÓ | Catalunya és republicana

OPINIÓ | Catalunya és republicana

12.760 gràcies als veïns i veïnes de l’Hospitalet que han confiat en Esquerra i que han contribuït amb el seu vot a fer possible la majoria republicana i independentista a Catalunya. Som la segona força de la ciutat, l’alternativa i el canvi que necessita l’Hospitalet.

 

L’independentisme ha guanyat una altra vegada unes eleccions. El resultat és inapel·lable perquè hem superat el 50% dels vots i hi ha una àmplia majoria de diputats i diputades independentistes. Per primera vegada des de la República, Esquerra Republicana de Catalunya tornarà a tenir la presidència de la Generalitat i ho farem com sempre, estenent la mà per establir grans consensos de país.

 

Quan Catalunya la lidera Esquerra aquest país avança. Volem sumar àmplies majories que expressin amb claredat la voluntat majoritària de la ciutadania a favor del Referèndum, per fer possible l’amnistia i afavorir la reconstrucció social i econòmica del país des de l’esquerra. En aquesta nova etapa cal un govern republicà i d’esquerres fort que estigui al costat de la gent amb una agenda política progressista i ambiciosa per sortir d’aquesta triple crisi social, econòmica i sanitària que estem patint perquè aquesta crisi no la poden pagar els de sempre, els treballadors i treballadores, els autònoms, la petita i mitjana empresa i els comerciants.

 

La nova derrota del bloc del 155 ha de fer reflexionar a Pedro Sánchez que ha de seure a la taula de diàleg i acceptar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, i avançar cap a la resolució del conflicte polític amb la celebració d’un referèndum pactat.

 

Iniciem un nou cicle per fer realitat la República del bé comú, la República Catalana.

 

Antoni Garcia.

Portaveu municipal

Post a Comment

banner