OPINIÓ | SOS Patrimoni

OPINIÓ | SOS Patrimoni

L’Hospitalet compta amb un valuós patrimoni, com Can Trinxet, Can Rigal, Carrer del Xipreret, el Castell de Bellvís, la zona agrícola de Cal Trabal… Aquest patrimoni s’està deteriorant per la deixadesa i inacció del govern ‘socialista’.

 

La protecció del patrimoni històric, arquitectònic i natural hauria de ser una responsabilitat de qualsevol govern envers el nostre entorn, la nostra història, però també envers el present i el futur.

 

La realitat a la nostra ciutat és que tenim un govern que no estima el patrimoni i només l’interessa la història de l’Hospitalet a partir del moment que van entrar a governar.

 

L’Hospitalet fa més de disset anys que no actualitza el PEPPA (Pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic de l’Hospitalet). Un pla, doncs, obsolet que el Govern de Núria Marín ha deixat en un calaix tancat mentre va destruint i deixant que es degradi el poc patrimoni que ens queda a la ciutat.

 

La segona ciutat de Catalunya no es pot permetre un govern que gira l’esquena al patrimoni de la nostra ciutat. La ciutadania de l’Hospitalet no vol més ciment i especulació perquè sap que qui no respecta el seu passat destrueix el seu futur. Esperem que el Govern ho entengui d’una vegada.

 

Antoni Garcia
Portaveu municipal

Post a Comment

banner