OPINIÓ | L’alternativa necessària

OPINIÓ | L’alternativa necessària

Necessitem altres maneres de fer, pensar i governar la ciutat. Venim d’un mandat marcat per dos fets molt greus: les irregularitats, fruit de l’excés de partidisme on tot es barreja i confon; i la paralització d’una administració inoperant i ineficient. Un model esgotat que no dona resposta a les necessitats de la gent.

 

ERC i EUiA, liderant l’oposició, exigirem avançar cap a una ciutat verda i amb menys ciment. Amb barris dignes, carrers segurs, nets i accessibles, i una policia preventiva i de proximitat. Amb habitatge i feina, i apostant per l’educació i la cultura. Defensarem el patrimoni, i l’ús social i institucional del català com a llengua de cohesió i acollida. Lluitarem per una ciutat més feminista, participativa i amb drets per a tothom, també l’empadronament.

 

No són propostes buides, és un contracte amb ciutadania. Tot el que suposi avenços significatius cap aquesta direcció, comptarà amb el nostre suport. Farem una oposició ferma però constructiva al servei de la ciutadania.

 

Lluitarem des de l’Ajuntament i des del carrer per construir una alternativa que il·lusioni, per aixecar la bandera de l’Hospitalet com a ciutat acollidora, des de la governança republicana i el compromís ferm amb el país i la ciutat.

 

I que ningú s’oblidi, seguirem defensant el dret a decidir del poble català, com a aspiració legítima, democràtica i majoritària de la nostra societat.

 

Jaume Graells
Portaveu d’Erc+EUiA

Post a Comment

banner