6D: Res a celebrar. Treballem per fer la Repúbica catalana

6D: Res a celebrar. Treballem per fer la Repúbica catalana

Avui, els dos regidors del grup municipal d’ERC l’Hospitalet, Antoni Garcia i Coque Garcia, han acudit a les dependències municipals de la ciutat tot reivindicant la normalitat d’avui dimarts 6 de desembre. El dos regidors del partit a la ciutat, han continuat amb la seva agenda municipal, prepant les diferents propostes per al Ple de desembre, organitzant els diferents actes i reunions dels propers dies i reunint-se amb diferents veïns de la ciutat.

 

Tanmateix, aquesta tarda, el partit com cada dimarts i dijous, tindrem obert el nostre local del carrer Digoine de 18h a 20h per a qualsevol consulta que la ciutadania de l’Hospitalet ens vulgui adreçar.

 

Des d’ERC l’Hospitalet defensem una Constitució que representi i defensi els drets i les llibertats que la ciutadania de Catalunya demanem i defensem. No creiem en la Constitució de 1978, una norma jurídica que no dóna compliment ni respecta ni protegeix els drets socials de la ciutadania. Una Constitució que no dóna espai al dret a decidir dels seus ciutadans i que es permet vendre l’Estat social en unes poques sessions parlamentaries.

 

Si en nom de la Constitució espanyola ens impedeixen decidir lliurement el nostre futur com a poble i ens suspenen les lleis que el Parlament de Catalunya fa per millorar la vida dels ciutadans de Catalunya, clarament aquesta no és la nostra constitució.

 

Continuem treballant per l’Hospitalet.
Fem la República Catalana.

16-12-06-10-51-18-917_deco.jpg

Post a Comment

banner